MHP, Kılıçdaroğlu şikayetini geri çekti: Bahçeli’nin sözleri hatırlatıldı

MHP Genel Başkanı Feti Yıldız, Devlet Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu Şikayetini Geri Çektiğini Açıkladı

MHP Genel Başkanı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 2020 yılında yaptığı şikayeti geri çektiğini duyurdu.

Yıldız, açıklamasında süreci hatırlatarak, “Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 05.02.2020 tarihinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı‘na verdiğimiz şikayet dilekçesi üzerine başlatılan soruşturma sonucunda kamu davası açıldı.” dedi.

‘FEDAKARLIK İSE İSTENENİ YERİNE GETİRECEĞİZ’

Dava dosyasının Ankara 35. Ağır Ceza Mahkemesi’nde olduğunu ve ilk duruşmanın 3 Aralık 2024’te gerçekleştiğini belirten Yıldız, Bahçeli’nin terörsüz bir yüzyıl hedefini vurgulayarak, “Gelişmiş güçlenmiş Türkiye’nin hedefindeyiz.” şeklinde konuştu.

Ne Olmuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız, İzzet Ulvi Yönter ve İsmail Faruk Aksu 5 Şubat 2020’de MHP Genel Merkezi’nde düzenledikleri basın toplantısında, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 2010’dan bugüne kadar yaptığı değerlendirmeleri ele almıştı.

Feti Yıldız, Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş’a övgüsü ve PYD’ye ilişkin sözleri üzerine suç duyurusunda bulunduklarını belirtmişti.

Yıldız’ın değerlendirmesine göre, Kılıçdaroğlu’nun sözleri Türk Ceza Kanunu’nda yer alan suçları oluşturuyordu ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Aliya İzetbegoviç’in Kabrini Ziyaret Etti Türkiye Diyanet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bosna Hersek’in eski liderlerinden Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti. Erbaş,…

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclisi’nde gergin anlar! CHP’li üye, AKP’li üyeye ayakkabı kutusu verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk kez toplanan Meclis’te, CHP’li üye AKP sıralarına ayakkabı kutusu bıraktı. Meclis salonuna balkondan ayakkabı fırlatıldığı da görüldü.

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Brezilya’dan Trump’ın vergi kararına sert yanıt: Lula da Silva misilleme sözü verdi

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, ABD Başkanı Donald Trump’ın Brezilya’ya yönelik gümrük vergi oranını yüzde 50’ye yükselteceğini açıklamasının ardından ‘Karşılık vereceğiz’ diyerek yanıt verdi.