Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir çalışanın çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 sevimli köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolüne alındı.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini incelediklerinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark ederek hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verilirken, bu duygusal anlar da cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

YSK ‘yeniden yapılsın’ demişti… 3 ilde sandıklar kuruldu: Oy verme işlemi başladı

Çankırı, Kütahya ve Kırklareli’de yurttaşlar oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Çankırı ve Kırklareli’de oylar, yeni muhtarlarını belirlemek için kullanılırken Kütahya’da ise ‘köyden mahalle statüsüne geçmek için’ atıldı.

Trump’tan Gazze açıklaması: ‘Ateşkese çok yaklaşıldı’

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze’de ateşkes anlaşmasına çok yaklaşıldığını söylemesi umutları arttırdı. ABD, İsrail’in anlaşmayı kabul ettiğini belirtirken teklifi inceleyen Hamas yanıtında, bazı rehineleri serbest bırakacağını duyurdu.

Meksika’da kaybolan 5 müzisyenin dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı

Uyuşturucu kartellerini öven şarkılar söyleyen “Grupo Fugitivo” adlı müzik grubunun üyelerinin, ağır şekilde darbedildikten sonra öldürüldüğü belirlendi.

Türkiye ve Birleşik Krallık arasında kapsamlı savunma ve güvenlik istişareleri gerçekleştirildi

Mili Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ve Birleşik Krallık arasında kapsamlı savunma ve güvenlik istişarelerinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Merz-Trump Zirvesi: Transatlantik İlişkilerde Yeni Dönem mi Başlıyor?

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, göreve gelişinden kısa süre sonra ABD Başkanı Donald Trump ile ilk yüz yüze görüşmesini Perşembe günü Beyaz Saray’da gerçekleştirecek. Gündemde Ukrayna savaşı, Rusya yaptırımları, NATO’nun geleceği ve transatlantik ticaret ilişkileri var.

Marmaray’da çocuklarıyla beraber seyahat eden babanın burnunu kıran şahıs tutuklandı

İstanbul Maltepe’de çocuklarının yanında darbedilen babaya saldırarak burnunu kıran şüpheli tutuklandı.