Yol kenarında kadını öldürüp,  intihara teşebbüs etti

Mersin’in Anamur ilçesinde, evli olduğu öğrenilen şüpheli N.Ş., (40), başka bir araçtan inen kadın arkadaşı Songül P. (38) ile tartıştı.

Çıkan tartışmada N.Ş. tüfekle önce kadını vurdu, ardından da aynı silahı çenesine dayayıp ateş etti.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaşam belirtisi bulunan çifti ambulans alarak ilk müdahaleyi yaptı. Kadın kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan N.Ş. ise önce ilçedeki özel bir hastaneye ardından da Mersin’e sevk edildi.

KAMERALARA YANSIDI

Kameralara yansıyan görüntülerde siyah renkli bir araçtan inen kadının yanına kırmızı otomobilde bekleyen erkek arkadaşı gelerek önce tartıştı ardından da tüfekle Songül P.’yi sonra kendini vurması yer aldı.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

Komünistlerden Pire Limanı çağrısı: Bu gemiyi sokmayacağız

Yunan Komünist Partisi’ne yakın işçi cephesi, İsrail askerlerini taşıdığı öne sürülen bir yolcu gemisinin Pire Limanı’na yanaşmasını engellemek için 14 Ağustos Perşembe günü için büyük bir protesto çağrısı yaptı

Filenin Efeleri, Danimarka ile karşılaşacak

Filenin Efeleri, Danimarka ile Malatya’da karşı karşıya gelecek.

TBMM Başkanı Kurtulmuş duyurdu: Bir sonraki komisyon toplantısında şehit yakınları ve gaziler dinlenecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş duyurdu: Bir sonraki komisyon toplantısında şehit yakınları ve gaziler dinlenecek

TFF resmen açıkladı: Hami Mandıralı ve Samet Aybaba’ya görev!

Türkiye Futbol Federasyonu, Hami Mandıralı ve Samet Aybaba’nın görevini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu, Sommer derken Galatasaray’da sürpriz: Yönetim uçuşu ayarladı

Transferin en dikkat çeken ekiplerinden biri olan Galatasaray’da savunma hattı için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İrem Derici evleniyor

Şarkıcı Burak Bulut’un düğününde, İrem Derici sevgilisi Melih Kunukçu’dan evlilik teklifi aldı. Derici, teklifi “Sonsuza dek evet” diyerek kabul etti.