Vivo yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli için hazırlık yapıyor

Vivo, yakında piyasaya yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon modeli ekleyecek. Vivo Y28s 5G adlı modelin üzerinde çalıştığını fark ettik ve bu telefon, CQC tarafından da sertifikalandırıldı.

Vivo Y28‘in halefi olacak olan Vivo Y28s 5G, “V2346” model numarasıyla veritabanımızda göründü. Tam teknik özellikler henüz bilinmese de, CQC sertifikası, telefonun 15W şarj desteğine sahip olduğunu doğruluyor. Bu, Vivo Y28‘in şarj hızına da denk geliyor. Görünüşe göre Vivo, yeni model ile önceki modelden daha fazlasını sunmayacak. Vivo Y28, giriş seviyesi özellikler sunan Y serisinin bir parçası olarak biliniyor ve Hindistan’da yaklaşık 13.999 Rs (yaklaşık 169 dolar) fiyatla satılıyor.

Vivo Y28s 5G, Çin Kalite Sertifikasyon Merkezi’nin (CQC) web sitesinde de tespit edildi. Ürün adı sertifikada belirtilmemiş olsa da, veritabanımızda “V2346” model numarasının Vivo Y28s 5G olduğunu gördük. Vivo Y28s 5G‘nin önce Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor, çünkü telefon ilk olarak CQC’nin web sitesinde ortaya çıktı. Ancak, diğer bölgelerdeki kullanılabilirliği henüz net değil. Aslında, telefonun kullanılabilirliği hakkında konuşmak için henüz çok erken.

Vivo yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli için hazırlık yapıyor

Daha önce belirttiğimiz gibi, Vivo Y28s 5G‘nin, Vivo Y28‘e kıyasla önemli iyileştirmeler getirmesini beklemiyoruz. Her iki telefon da aynı şarj hızına sahip. Ancak, aynı şarj hızı, cihazların birbirinin aynısı olduğunu göstermez. Örneğin, Vivo Y20 ve Y20s aynı şarj hızı ve batarya kapasitesine sahip ancak farklı yonga setleri bulunuyor. Yaklaşan Y28s 5G‘nin Y28 ile benzer özellikleri paylaşmasını bekliyoruz, bu yüzden Y28’in özelliklerini aşağıda ekledik.

Vivo Y28, Dimensity 6020 yonga setine sahip giriş seviyesi bir telefon olup, 4GB veya 8GB RAM seçenekleri ile birlikte 128GB UFS2.2 depolama birimi sunuyor. Telefon, 90 Hz IPS LCD panele sahip.

Vivo Y28, 50 MP ana kamera ve 2 MP derinlik kamerasından oluşan çift kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 8 MP selfie kamerası bulunuyor ancak telefon sadece 1080P 30FPS video kaydını destekliyor. 5000 mAh batarya kapasitesi ve 15W kablolu şarj desteği de mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx