Vivo T3 Lite 5G çıkış tarihi kesinleşti

Vivo, yeni akıllı telefonu Vivo T3 Lite 5G’yi 27 Haziran saat 12:00’de Hindistan’da tanıtmaya hazırlanıyor. Flipkart’ta yer alan özel bir sayfa, telefonun özelliklerini adım adım ortaya koyuyor.

Vivo T3 Lite 5G, MediaTek Dimensity 6300 işlemcisi ile donatılmış olup, AnTuTu testlerinde 414,564’ün üzerinde bir puan alarak performans ve verimlilik konusunda iddialı olduğunu gösteriyor. Telefon, iki farklı renk seçeneği ile gelecek ve arka tarafında çift kamera kurulumu bulunacak. Düz bir çerçeveye ve kavisli kenarlara sahip olan cihazın sağ tarafında ses ve güç düğmeleri yer alıyor. Güç düğmesi aynı zamanda parmak izi sensörü olarak da işlev görüyor. Cihazın üst kısmında hoparlör bulunurken, Bluetooth v5.4 desteği de Bluetooth SIG sertifikası ile onaylanmış durumda.

Vivo T3 Lite 5G, T3 serisinin üçüncü modeli olarak Vivo T3 ve T3x’in ardından piyasaya sürülüyor. Kamera özellikleri 25 Haziran’da açıklanacak olan cihazla ilgili daha fazla detay tanıtım gününe kadar açıklanacak. Vivo T3 Lite 5G, Flipkart üzerinden satışa sunulacak.

Bu arada, Vivo, Hindistan’da Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 işlemcisine sahip Vivo Y58 5G akıllı telefonunu da piyasaya sürdü. Yaklaşık 244 dolar altında bir fiyatla satışa sunulan bu cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip Full HD+ ekran, 6.000mAh batarya ve 44W hızlı şarj desteği ile geliyor. Ayrıca, 50 megapiksel AI ana kameraya sahip.

Öte yandan, Redmi, Redmi 12 5G’nin halefi olan Redmi 13 5G’nin yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu yeni cihaz da Snapdragon 4 Gen 2 işlemcisini kullanacak ve daha hızlı şarj gibi çeşitli yükseltmeler sunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx