Solskjaer: Oyuncularıma Güveniyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer, Twente Maçı Öncesi Oyuncularına Güvendiğini Belirtti

Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi’nin 8. haftasında Twente’ye karşı oynayacakları maç öncesi oyuncularına güvendiğini açıkladı.

Yarın Hollanda’nın Twente takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, maç öncesi Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ve oyunculardan Ernest Muçi ile basın toplantısı gerçekleştirdi. Solskjaer, rakiplerinin genç ve akıcı bir futbol oynayan bir ekip olduğunu belirterek zorlu bir maç olacağını dile getirdi. “Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim için iyi bir test olacak. Her maçın kendine özgü bir hikayesi vardır ve biz buraya kazanmak için geldik” ifadelerini kullandı.

“Avrupa’da Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz”

Solskjaer, takımın Avrupa’da yoluna devam etmek istediğini ve ligde ilk üçte yer almayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca transfer konusunda da doğru kararlar almak için çalıştıklarını belirterek, “Geleceği doğru şekilde yapılandırmalıyız. Hatalara ve pahalı transferlere lüksümüz yok” dedi.

Ernest Muçi: “Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız”

Takımın futbolcularından Ernest Muçi ise, önemli bir maç olacağını ve play-off oynamak istediklerini söyledi. Muçi, “Kalitemizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Hazırız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Takım olarak iyi performans göstermeliyiz. Umarım yarın iyi bir sonuç elde ederiz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Kupalar kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bozcaada Caz Festivali 5-7 Eylül’de

Festival, çok katmanlı deneyimlerle ‘Bedenlenme’ teması etrafında müzikal ve düşünsel keşif sunacak.

AB’nin İsrail’e Yaptırım Kararı Beklenmiyor

AB, İsrail’in insan hakları ihlallerine rağmen yaptırım almadığı için hayal kırıklığı yaşanıyor.

Uyuşturucu etkisiyle ölüme neden oldu

Türkay Pala, uyuşturucu etkisiyle bir kazada ölüme neden olmaktan 17,5 yıl hapis cezası aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni dalga operasyon: 3 kişi daha gözaltına alındı!

Son dakika haberi… Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet soruşturmasında biri genel sekreter yardımcısı, biri şube müdürü biri de memur olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Jose Mourinho’dan Orkun Kökçü yorumu: Artık rahatsız etmeyecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho; Orkun Kökçü’nün Beşiktaş’a transferi ile ilgili gelen soruya, “Orkun Kökçü evine gidiyor, erken ayrılıyor, iyi kazanıyor ve artık Bruno Lage’yi rahatsız etmeyecek” şeklinde yanıt verdi.

Trump’tan basına flaş sansür! Hakkında çıkan haber sonrası küplere binmişti

Beyaz Saray, Trump’ın kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmaktan tutuklu yargılanırken ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’e doğum günü mektubu gönderdiği iddiasını haberleştirmesi nedeniyle Wall Street Journal’ı (WSJ) ABD Başkanı …