PlayStation Plus Temmuz’da sevilen oyunları alıyor!

Sony, Temmuz ayında PlayStation Plus kataloğuna eklenecek oyunları açıkladı. PS Plus üyeleri, 5 Temmuz’dan itibaren farklı kategorilerden üç oyun birden alacak. İşte Temmuz ayında PS Plus kütüphanesine gelecek yapımlar.

PlayStation Plus Temmuz oyunları açıklandı

Sony, bu ay içerisinde PS Plus’a Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us’ı ekleyeceği açıkladı. Gearbox Software’in ikonik yapımlarından olan Borderlands 3’te oyuncular, silah ve ganimet bulmak için Pandora gezegenini keşfe çıkıyor. Oyun, gelişmiş hikaye anlatımı ve geniş oyun sonu içeriğiyle büyük beğeni topladı.

EA Sports tarafından sunulan NHL 24 ise buz hokeyi hayranlarına hitap ediyor. Yeni bir pas sistemi ve fizik tabanlı çarpışmalara yer veren oyun, her zamankinden daha gerçekçi bir hissiyat vadediyor. Oyuncular ayrıca sert vuruşlarla rakiplerini de kontrol edebiliyor.

InnerSloth’un geliştirdiği Among Us son birkaç yılın en büyük çok oyunculu yapımlarından biri haline geldi. Temmuz ayından itibaren PS Plus aboneliğiyle Among Us’a erişebileceksiniz.

  • Borderlands 3
  • NHL 24
  • Among Us
  • Genshin Impact (bonus içerik)

Ek olarak, PS Plus aboneliği olan Genshin Impact oyuncuları bonus olarak 160 Primogem, 4 Kırılgan Reçine, 20 Kahramanın Zekası, 30 Mistik Geliştirme Cevheri ve 150 bin Mora kazanacak. Bu ücretsiz paket, RPG yapımında karakter ve silah gelişmesi sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx