Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Genel Meclis Üyeleri’nin toplantısında konuştu.
Özel, yereldeki başarı iktidarın anahtarı olduğunu kaydetti.
“Türkiye’de işler CHP açısından bakıldığında iyiye gidiyor. Kabuk kırıldı, önümüz açıldı. Türkiye’de 7 bölgede belediyesi olan tek parti CHP’dir” dedi.
TERS DÜZ EDEN BİLGİ
Özel, “En düşük eğitim ve en düşük gelir seviyesinden aldığımız oy, diğer oylara göre daha yüksek. ‘CHP kıyılardan oy alır, zenginlerden olur, üniversitelilerden oy alır’ bilgisini ters düz etti” diye konuştu.
Son seçimlerde ulaşılan oy oranı ve anketlere dikkat çeken Özel, “Türkiye’de işler CHP açısından bakıldığında iyiye gidiyor. Kabuk kırıldı, önümüz açıldı” ifadelerini kullandı.
Tüm seçim anketlerinin ortalamasında birinci olan partinin CHP olduğunu belirten Özel, “Erdoğan’ın hazımsızlığı tetiklendi, saldırdığı kreştir, anne karttır” dedi.
More Stories
Bilgisi dışında AKP’ye üye yapılan vatandaş suç duyurusunda bulundu, savcılık takipsizlik verdi: ‘Var olan suç kapatılamaz’
Ümit Özdağ’ı küplere bindiren karar: Bu adalet değildir
Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül hakkında ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltı kararı verildi