Oğul, babasını taşla öldürdü

Denizli’de Yaşlı Adam Oğlu Tarafından Öldürüldü

Denizli’de oğlu tarafından sopayla darp edilip, kafası taşla ezilerek öldürülen yaşlı adamın cenazesi defnedildi. Katil zanlısı evlat ise adliyeye sevk edildi.

Dün akşam 20.00 sıralarında Çal ilçesi Aşşağıseyit Mahallesi’nde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Efrahim Göksu (39), babası Halil Göksu (64) ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Efrahim Göksu, babasını sopayla darp etti ve daha sonra taşla kafasına defalarca vurdu. Olayın ardından kanlı elbiselerle Çal Devlet Hastanesine giden Efrahim Göksu, cinayeti itiraf etti. Jandarma ekipleri, Efrahim Göksu’nun itirafı üzerine adrese giderek Halil Göksu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemelerin ardından Halil Göksu’nun cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, Efrahim Göksu ise gözaltına alındı.

Evladı tarafından öldürülen baba defnedildi

Otopsi işlemlerinin ardından Halil Göksu’nun cenazesi ailesine teslim edildi. Cenaze namazının ardından Aşağıseyit Mezarlığında toprağa verilen Halil Göksu’nun katili Efrahim Göksu ise tedavi olmadığı için babasını öldürdüğünü belirterek adliyeye sevk edildi. – DENİZLİ

Related Posts