Muğla Dalaman’da zeytin ve ceviz fidanları dağıtıldı

Muğla Dalaman’da ‘Her Kapıda Bir Fidan’ Projesi Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Muğla Dalaman’da, ‘Her Kapıda Bir Fidan’ projesi çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda fidan dağıtım etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş ve Dalaman Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Ahmet Kargılı da destek verdi.

Kaymakam Yakuta ve Belediye Başkanı Durmuş, üreticilerle samimi bir şekilde sohbet ettikten sonra ceviz ve zeytin fidanlarını dağıtarak katkıda bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Menteşe’de başlatılan projenin Dalaman’da devam etmekte olduğunu belirten Durmuş, projenin yanmış alanların tekrar yeşermesi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Orman yangınlarından etkilenen üreticilere destek olmak amacıyla gerçekleşen projenin üreticilere ücretsiz fidan desteği sağladığını vurgulayan Durmuş, “Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzce desteklenen bu proje, bölgedeki üreticilerin yeniden üretime kazandırılmasını ve doğal dengenin yeniden oluşturulmasını amaçlamaktadır. Üreticilerimizin yanında olmaya ve doğayı yeşertmeye devam ediyoruz.” dedi.

Related Posts

Londra’da düşen küçük yolcu uçağında can kaybı belirsizliğini koruyor

İngiltere’nin güneydoğusundaki Essex bölgesinde yer alan Londra Southend Havalimanı’ndan havalanan küçük bir uçak, dün kalkıştan kısa süre sonra düştü. Can kaybı sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Aliya İzetbegoviç’in Kabrini Ziyaret Etti Türkiye Diyanet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bosna Hersek’in eski liderlerinden Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti. Erbaş,…

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclisi’nde gergin anlar! CHP’li üye, AKP’li üyeye ayakkabı kutusu verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk kez toplanan Meclis’te, CHP’li üye AKP sıralarına ayakkabı kutusu bıraktı. Meclis salonuna balkondan ayakkabı fırlatıldığı da görüldü.