Mardin’de Kadınlara Eğitim Programı

Mardin’de Kadınlara Yönelik Eğitim Programı Gerçekleştirildi

Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) tarafından yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kadın ve Toplum Derneği’nin (KATOM) işbirliğiyle yürütülen “Emeğin Güç Birliği Projesi” kapsamında kadınlara yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları ve Projeler konusunda temel düzeyde farkındalık eğitimi verildi. Dijital pazarlama, muhasebe yönetimi, iletişim, yetenek geliştirme ve kapsamlı CV hazırlama gibi konularda katılımcılara önemli bilgiler sunuldu.

MAÜ TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimi Müdürü ve Öğretim Görevlisi Hanife Yeşilyurt, eğitimde Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, faydalı model, endüstriyel tasarım, marka ve coğrafi işaret, patent başvuru süreçleri konularında katılımcılara bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Eğitim programı, kadınların ekonomik anlamda daha güçlü olmalarını ve niteliklerini geliştirmelerini hedefleyen bir şekilde düzenlendi ve katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Related Posts

CHP’li Ağbaba’dan ‘emekli zammı’ açıklaması: ‘Bu emekliye ‘öl’ demekten başka bir şey değil!’

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Temmuz ayında yapılacak emekli zammına ilişkin yaptığı açıklamada, 2 bin 500 TL civarındaki zammın yetersiz olduğunu belirterek, “Bu emekliye ‘öl’ demekten başka bir anlama gelmiyor” dedi. Ağbaba, kök maaşların asgari ücrete eşitlenmesi gerektiğini vurguladı.

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerindendi: Fİ Yapı’nın iflası resmen açıklandı

Gayrimenkul sektörünün önemli şirketleri arasına giren Fİ Yapı’nın iflası resmen açıklandı. Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararına şirketin itiraz edeceği belirtildi.

Ekonomi gazetecisi Olcay Aydilek: Emekli ve memurlar gözlerini enflasyon farkındaki rakama çevirdi

Ekonomi gazetecisi Olcay Aydilek: Emekli ve memurlar gözlerini enflasyon farkındaki rakama çevirdi

Bosch marka tost makineleri toplatılıyor: “Hemen fişini çekin” uyarısı

Bosch marka tost makineleri toplatılıyor: “Hemen fişini çekin” uyarısı

Türkiye’nin en büyükleri listesindeki demir çelik devi iflasın pençesinde

Türkiye’nin önde gelen demir çelik üreticilerinden olan ve en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Sıddık Kardeşler Haddecilik finansal darboğaz nedeniyle konkordato ilan etti.

Emekli zammı için tarih belli oldu! AKP’den açıklama geldi! Düzenleme olacak mı?

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yönelik düzenleme beklentisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güler, konunun 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle birlikte …