Malatya’da feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Malatya-Adıyaman Yolu’nda Kaza: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Malatya-Adıyaman kara yolu Erkenek Tüneli çıkışında Abdullah Dağbaşı (46) yönetimindeki 02 HP 280 plakalı kamyon devrildi. Kazada kamyon şoförü Yusuf Donat hayatını kaybederken, araçta bulunan Halil Toprak (23) yaralandı.

Olayın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan Halil Toprak’ın hayati tehlikesi bulunuyor ve Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Related Posts

Şempanzeler ormanda ‘ilk yardım merkezi’ kurdu

Uganda’daki Budongo Ormanı’nda yapılan gözlemler, şempanzelerin yalnızca kendilerini değil, birbirlerini de doğadan topladıkları bitkilerle tedavi ettiklerini ortaya koydu. Araştırmacılar bu davranışları ‘orman hastanesi’ olarak tanımladı.

Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Sybiha ile görüştü: Görüşmede Ukrayna-Rusya arasındaki ateşkes konuşuldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile Antalya’da yaptığı görüşmede, Ukrayna ve Rusya arasında ateşkes sağlanmasına ve kalıcı barışın tesisine yönelik çabalar değerlendirildi. Bakan Fidan, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye’nin, Ukrayna’da barışa ulaşılması için arabuluculuk ve müzakerelere ev sahipliği yapmak dahil her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu vurguladı.

Korkutan 6 büyüklüğündeki Akdeniz depreminin ardından Prof. Dr. Görür’den açıklama

Akdeniz’de gece saatlerinde meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür’den açıklama geldi.

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

Trump’tan Türkiye ziyareti için yeni açıklama: Putin şartı

ABD Başkanı Trump’ın Özel Temsilcisi Kellogg, “Devlet Başkanı Putin’in (İstanbul’a) gelmesini umuyoruz, o zaman Başkan Trump da orada olacak. Onunla çok iyi bir görüşme olabilir” ifadelerini kullandı.

Antalya açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nin ardından Akdeniz de 3.8 büyüklüğünde depremle sallandı.