Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da İbrahim Alıcı Odun Deposu Çökmesinde Hayatını Kaybetti – Trajik Kaza

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen acı olayda, ev sahibi İbrahim Alıcı (50) odun deposunun çökmesi sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşıyordu ve üç gün boyunca kimseyle iletişime geçememişti.

Haber Alınamayan Alıcı Kontrol Edildi

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca Alıcı’dan haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine giderek durumu kontrol etti. Yapılan incelemede, odun deposunun çöktüğü ve Alıcı’nın enkaz altında olduğu belirlendi. Ailesi hemen 112 Acil Servis’e bilgi verdi.

Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Maalesef yapılan kontroller sonucunda İbrahim Alıcı’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda İbrahim Alıcı’nın cansız bedeni enkaz altından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, Alıcı’nın yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

‘İttihatçılar Siyonist amaçları hoş karşılamazdı’

Osmanlı’nın dağılma döneminde bir ihtilal ile iktidara gelmiş olan İttihat ve Terakki Cemiyeti sonradan gelen Cumhuriyet dönemine de derin izler bıraktı. Osmanlı’nın yıkılıp Cumhuriyet’in kurulduğu bir döneme damgasını vuran İttihat ve Terakki Cemiyeti ile ilgili sorularımızı tarihçi yazar Talha Burak Ünlü yanıtladı.

KOÇ’ların gelininden savaş gemisi paylaşımı

Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, boğazdaki yalısından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Hapishane duvarında delik açtılar, gardiyanların ruhu duymadı: Film sahnesini aratmadı

New Orleans’ta on mahkum, tuvalet arkasını oyarak firar etti. Gardiyanlara mesaj bırakan mahkumların kaçışı saatler sonra fark edildi. Yedi hükümlü hâlâ firarda. Kaçanların içeriden yardım aldığı iddia ediliyor.

Polonya sandık başına gidiyor

Avrupa Birliği ve NATO üyesi Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış müzakereleri başlamalı bu fırsat kaçırılmamalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk’ta düzenlenecek Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir gazetecinin, “Putin ve Zelenskiy arasındaki görüşmenin olmaması hangi faktörlere bağlı acaba?” sorusuna, “Biz başından beri savaşın sona ermesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu zirve de gayretlerimizin nihayetinde barışın kapılarını açacak önemli bir adım olarak planlandı. Türkiye olarak adil ve kalıcı barış için gayret gösteriyoruz. Sadece “savaş bitsin” demekle kalmıyor, bunun için yöntem öneriyor, zemin hazırlıyor, çağrılar yapıyoruz. Öncelikle savaşın sona ermesi için silahların susması, diplomasinin konuşması lazımdır. Barış müzakereleri başlamalı, bu fırsat kaçırılmamalıdır. Bu savaşın çatışmalarla, silahlarla bir neticeye ulaşması mümkün değildir. Barış görüşmelerinden kesin bir sonuç almak en büyük arzumuz.” yanıtını verdi.

CHP, Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı’na ev sahipliği yapacak

CHP, Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı’na ev sahipliği yapacak