İzmir Barosu Başkanı ve genel sekreterini tehdit eden şüpheli tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a Tehdit ve Hakaret Eden Şüpheli Tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Türker Eriş, daha önce gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türker Eriş, İzmir Barosu Adli Yardım Merkezi’ne bir tüketici mahkemesinde yaşanan bir dava nedeniyle başvuruda bulunmuştu. Ancak merkez tarafından görevlendirilen avukatlar, Eriş’in tavırları sebebiyle görevi geri çevirdi. Bu durumun ardından Eriş, Baro Başkanı ve Genel Sekreteri’ne ölüm tehditleri içeren mesajlar ilettiği iddia edildi.

İzmir Barosu avukatları Yılmaz ve Dalkıran, Eriş hakkında çeşitli suçlamalarla suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, Türker Eriş’in gözaltına alınmasına karar verdi. Serbest bırakılmasının ardından Eriş’e konutu terk etmeme cezası verildi. Ancak bugün mahkemede tutuklandı.

Günün öne çıkan haberlerine göz atabilirsiniz:

Related Posts

Belediye Meclisi’nde gergin anlar! CHP’li üye, AKP’li üyeye ayakkabı kutusu verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk kez toplanan Meclis’te, CHP’li üye AKP sıralarına ayakkabı kutusu bıraktı. Meclis salonuna balkondan ayakkabı fırlatıldığı da görüldü.

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Brezilya’dan Trump’ın vergi kararına sert yanıt: Lula da Silva misilleme sözü verdi

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, ABD Başkanı Donald Trump’ın Brezilya’ya yönelik gümrük vergi oranını yüzde 50’ye yükselteceğini açıklamasının ardından ‘Karşılık vereceğiz’ diyerek yanıt verdi.

Gaziantep’te maddi hasarlı zincirleme kaza sonrası kavga: 6 yaralı, 12 gözaltı

Kaza, gece saatlerinde Beykent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüleri öğrenilemeyen 27 T 1302 plakalı ticari taksi ile 27 BFP 21 ve 37 ANT 683 plakalı otomobillerin çarpıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Maddi hasarla atlatılan …

24 saatte ikinci görüşme… Beyaz Saray’da Gazze zirvesi

İSRAİL’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız devam ederken Washington’da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu 24 saatte ABD Başkanı Donald Trump ile ikinci kez bir araya geldi.

Ege’de 4,6 büyüklüğünde deprem (son depremler)

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Muğla’nın Bodrum ilçesine 169 kilometre mesafede gerçekleştiğini duyurdu.