İstanbul Baro Başkanı ve yönetimine dava

İstanbul Barosu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine Görevden Alma Davası Açıldı

İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Rukiye Leyla Süren, Hürrem Sönmez, Ahmet Ergin, Metin İriz, Mehmedali Barış Beşli, Yelda Koçak Urfa, Fırat Epözdemir, Ezgi Şahin Yalvarıcı, Ekrem Bilen Selimoğlu ve Bengisu Kadı Çavdar’ın görevlerine son verilmesi ve seçim yapılması talebiyle İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldı.

Ayrıca, bu durumun yanı sıra “terör örgütü propagandası yapmak” suçlamasıyla Adalet Bakanlığı’ndan kovuşturma izni istendi.

Detaylar için takipte kalın…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

İmamoğlu’ndan ‘Ramazan Gülten’ çağrısı: ‘Bu kötülüğe imza atmayın’

Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu olan İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten’ için çağrıda bulundu. İmamoğlu, “Ramazan’a izin verin, bebeğinin dünyaya gelişine şahitlik etsin. Bu kötülüğe de imza atmayın” dedi.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Elazığ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.