Güreş Boğasının Saldırısında Genç Adam Hayatını Kaybetti

Güreş Boğasının Saldırısında Hayatını Kaybeden Şahıs: Aydın İncirliova’da Trajik Olay

Aydın’ın İncirliova ilçesinde güreş boğasının saldırısına uğrayan 29 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Palamut Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Fevzi Göktaş (29), henüz bilinmeyen bir sebeple güreş boğasının saldırısına maruz kaldı. Boğa tarafından çeşitli yerlerinden yaralanan Göktaş, hemen sağlık ekipleri tarafından Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Göktaş’ın ani ölüm haberi, ailesi ve sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin. – AYDIN

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Günlük rutinleriniz kalp krizini durdurmak için yeterli mi?

Günlük rutinleriniz kalp krizini durdurmak için yeterli mi?

Azı yararlı, çoğu zararlı! Bu saatler arasında güneşe çıkmayın

Yaz aylarında açık havada daha çok vakit geçiriyor, deniz ve havuza girmeye bayılıyoruz. Ama yazın bu keyiflerin tatsız sonuçlarıyla karşılaşmamak için risklerine karşı önlem almak da gerekiyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Didem Kazan, güneşin zararlı etkilerinden korunmak için alınabilecek önlemleri şöyle sıraladı.

Sağlıklı bağırsak rehberi: Ne yemeliyiz, nelerden kaçınmalıyız?

Sağlıklı bağırsak rehberi: Ne yemeliyiz, nelerden kaçınmalıyız?

Güneş yanıklarına ne iyi gelir? Evde uygulanabilecek 7 doğal yöntem

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte güneşin zararlı etkileri kendini göstermeye başladı. Uzmanlar, özellikle güneş yanıklarına karşı doğal çözümlerle ilk müdahalenin önemine dikkat çekiyor.

Stresle başa çıkmanın yolu: Stresin kaynağını tespit etmek

Psikiyatri Uzmanı Dr. Kübra Orman, stresin hem fiziksel hem ruhsal sağlık üzerinde ciddi etkileri olduğunu belirterek, farkındalık, sağlıklı yaşam alışkanlıkları ve gerekirse profesyonel destekle stresin yönetilebileceğini vurguladı.

Şoke eden olay: İki böbreğinden 300’ün üzerinde taş çıktı

Kars’ta gerçekleştirilen ameliyatta, bir hastanın iki böbreğinden toplam 300’ün üzerinde taş çıkarıldı. Üroloji uzmanları böyle bir vaka ile ilk kez karşılaştıklarını belirtti.