Gaziosmanpaşa’da berber dükkanına silahlı saldırı

Gaziosmanpaşa’da Berber Dükkanına Silahla Ateş Açıldı

Gaziosmanpaşa’da bir berber dükkanına silahla ateş açılması olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde gece saatlerinde berberde tıraş olan 4 kişi, husumetli oldukları kişileri dışarı çıkarmaya çalıştı. Kuaför Furkan Başkaya ise kavga çıkmasını önlemek için husumetlilerin dükkanı terk etmesini istedi. Bunun üzerine 4 kişi, kuaföre saldırdı.

Olayın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. 3 şüpheli kaçarken, 1 kişi gözaltına alındı. Hafif yaralanan Furkan Başkaya, iş yerini kapatıp hastaneye gitti. Dönen şüpheliler ise kapalı dükkanın penceresine, camlarına ve içerideki televizyona 6 el ateş etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Başka Yerde Kavga Edin Dedim, Bana Saldırdılar”

Ayrıca, berber dükkanındaki kavga ve kurşunlama anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kuaför Furkan Başkaya, “Dün gece dükkanıma giren bir kişi, müşteri ile tartıştı. Kavga çıkacağını anlayınca, ‘Başka yerde kavga edin.’ dedim. Bunun üzerine bana saldırdılar. 3-4 kişi beni dükkanımda darp etti. Polislerle hastaneye giderken, kapalı dükkanıma 6 el ateş edildi. Durumdan şikayetçiyim. Dükkanımda hasar meydana geldi. Camlar ve televizyonum kırıldı. Ben sadece iş yerimi korumak istedim.” şeklinde konuştu.

(Anadolu Ajansı)

Related Posts

Londra’da düşen küçük yolcu uçağında can kaybı belirsizliğini koruyor

İngiltere’nin güneydoğusundaki Essex bölgesinde yer alan Londra Southend Havalimanı’ndan havalanan küçük bir uçak, dün kalkıştan kısa süre sonra düştü. Can kaybı sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Aliya İzetbegoviç’in Kabrini Ziyaret Etti Türkiye Diyanet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bosna Hersek’in eski liderlerinden Aliya İzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti. Erbaş,…

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclisi’nde gergin anlar! CHP’li üye, AKP’li üyeye ayakkabı kutusu verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk kez toplanan Meclis’te, CHP’li üye AKP sıralarına ayakkabı kutusu bıraktı. Meclis salonuna balkondan ayakkabı fırlatıldığı da görüldü.