Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Belediye Meclisi’nde gergin anlar! CHP’li üye, AKP’li üyeye ayakkabı kutusu verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk kez toplanan Meclis’te, CHP’li üye AKP sıralarına ayakkabı kutusu bıraktı. Meclis salonuna balkondan ayakkabı fırlatıldığı da görüldü.

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Trump’tan Brezilya’ya ‘Bolsonaro’ tehdidi: Cadı avı sona ermezse yüzde 50 gümrük vergisi gelecek

Brezilya’dan Trump’ın vergi kararına sert yanıt: Lula da Silva misilleme sözü verdi

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, ABD Başkanı Donald Trump’ın Brezilya’ya yönelik gümrük vergi oranını yüzde 50’ye yükselteceğini açıklamasının ardından ‘Karşılık vereceğiz’ diyerek yanıt verdi.

Gaziantep’te maddi hasarlı zincirleme kaza sonrası kavga: 6 yaralı, 12 gözaltı

Kaza, gece saatlerinde Beykent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüleri öğrenilemeyen 27 T 1302 plakalı ticari taksi ile 27 BFP 21 ve 37 ANT 683 plakalı otomobillerin çarpıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Maddi hasarla atlatılan …

24 saatte ikinci görüşme… Beyaz Saray’da Gazze zirvesi

İSRAİL’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız devam ederken Washington’da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu 24 saatte ABD Başkanı Donald Trump ile ikinci kez bir araya geldi.

Ege’de 4,6 büyüklüğünde deprem (son depremler)

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Muğla’nın Bodrum ilçesine 169 kilometre mesafede gerçekleştiğini duyurdu.