Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’de Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Sevimli Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir görevlinin çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 küçük köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler sayesinde kurtarıldı ve veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan sevimli yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiğini öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlem yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Onların sağlığına kavuşmaları için her türlü çaba sarf edilecek.

Related Posts

Uluslararası havayolu şirketleri İsrail’e uçmama kararlarını uzatıyor

Yemen’deki Husilerin Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirdiği başarılı füze saldırısının ardından İsrail hava sahasına yönelik endişeler sürüyor. Saldırının ardından birçok havayolu şirketinden uçuş iptalleri …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı.

Adını da sattılar

Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu halka emanet ettiği Atatürk Orman Çiftliği’ndeki ürünlerin taşerona yaptırıldığı ortaya çıktı. Özel firmalardan alınan ürünlere AOÇ logosu basılıyor.

Alanya’da arı sokan genç kadın hayatını kaybetti

Antalya’da 20 yaşındaki genç kadın arı sokmasının ardından yaşamını yitirdi.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.

Gitmediği uzlaşma görüşmesinde avukatı vuruldu

Diyarbakır’da, yaralamalı trafik kazasının ardından açılan davayı kazanan ve tazminat konusunda bir hukuk bürosunda gerçekleştirilen uzlaşma görüşmesine katılmayan Mehmet Tekin’in avukatı Yasin İçli, karşı taraftan M.K.’nin silahlı saldırısında yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir