Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, Novartis CEO’su Vas Narasimhan ile Görüştü
BEİJİNG, 25 Mart — Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, pazartesi günü Novartis CEO’su Vas Narasimhan ile bir araya geldi. Görüşme sırasında, Han Zheng, Novartis’in küresel sağlık alanında önemli katkılar yapan tanınmış bir ilaç şirketi olduğunu belirtti.
Han Zheng, Çin hükümetinin yenilikçi ilaçların araştırılmasını ve geliştirilmesini teşvik ettiğini vurgulayarak, fikri mülkiyet haklarının korunmasını yasalara uygun bir şekilde güçlendirmeye devam edeceklerini ve yabancı şirketler için daha iyi bir inovasyon ortamı oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Novartis’in, Çin’in sunduğu fırsatları değerlendirerek kendi avantajlarını en iyi şekilde kullanmasını ve iki taraf arasındaki karşılıklı yararlı işbirliğini derinleştirip genişletmesini umut ettiklerini belirten Han Zheng, Novartis’in Çin’de daha fazla gelişim göstermesini temenni etti.
More Stories
Çorum’da Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Satan Market Kapatıldı
Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, Bayram Öncesi Yöresel Tatlar Üretimine Hız Verdi
Isparta’da Drift Yapan Sürücüye 86 Bin TL Ceza