Batman’da Yaya Geçidinde Minibüs Çarpan 6 Yaşındaki Kız Yaralandı

Batman’da Minibüsün Çarptığı Kız Çocuğu Yaralandı

BATMAN’da, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı 6 yaşındaki E.Ç. isimli kız çocuğu yaralandı.

Olay, Turgut Özal Bulvarı’nda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Babasıyla birlikte yoldan karşıya geçmeye çalışan E.Ç’ye plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen minibüs çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan E.Ç.’nin yanı sıra minibüs sürücüsü de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN

Related Posts

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Elazığ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

BM Gıda ve Tarım Örgütü: Gazze Şeridi’nin sadece yüzde 4,6’sında tarıma elverişli toprak kaldı

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), İsrail soykırım savaşının abluka altındaki Gazze Şeridi’nde tarımı ortadan kaldırdığını ve kentin yalnızca yüzde 4,6’lık bir kısmında tarıma elverişli bir toprak bıraktığını duyurdu.

Gözaltına alınan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan halka mesaj

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İZBETON şirketi ve kooperatiflere yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında Ankara’da gözaltına alınarak İzmir’e getirilen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, avukatı aracılığıyla vatandaşlara mesaj gönderdi.

İsrail’de yeniden sirenler çalıyor

Yemen’deki Husiler tarafından fırlatılan bir füze nedeniyle İsrail’in çeşitli bölgelerinde sirenler çaldığı bildirildi.

Ümit Özdağ’dan ‘Saraçhane’ mesajı: Nedenlerini tek tek açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenecek olan mitinge yönelik partisinin aldığı katılmama kararına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.