Kocaeli’de peş peşe patlamalar: 14 yaralı

Kocaeli’de Ardı Ardına Doğal Gaz Patlamaları Meydana Geldi, Yaralılar Var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı bir patlama sonucunda 13 kişi yaralandı. Aynı ilçede ikinci bir doğal gaz patlaması daha yaşandı ve bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katındaki dairede şiddetli bir patlama meydana geldi. İtfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Patlamada yaralanan 13 kişi çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar durumlarının iyi olduğu belirtilirken, patlama nedeniyle binanın önünde park halindeki araçlar da zarar gördü.

İkinci Patlama

Darıca ilçesinde meydana gelen ilk patlamanın ardından Özhan Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında da doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti ve olayın ardından bir kadının hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlama Çalışma Esnasında Meydana Geldi

Gün boyunca 14 mahallede doğal gaz kesintisi yaşandığı ve bölgede çalışma yapan ekiplerin patlamaya sebep olduğu iddia edildi.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, patlamaların doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti ve yaralılara şu ana kadar herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

Related Posts

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

Trump’tan Türkiye ziyareti için yeni açıklama: Putin şartı

ABD Başkanı Trump’ın Özel Temsilcisi Kellogg, “Devlet Başkanı Putin’in (İstanbul’a) gelmesini umuyoruz, o zaman Başkan Trump da orada olacak. Onunla çok iyi bir görüşme olabilir” ifadelerini kullandı.

Antalya açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nin ardından Akdeniz de 3.8 büyüklüğünde depremle sallandı.

Uluslararası havayolu şirketleri İsrail’e uçmama kararlarını uzatıyor

Yemen’deki Husilerin Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirdiği başarılı füze saldırısının ardından İsrail hava sahasına yönelik endişeler sürüyor. Saldırının ardından birçok havayolu şirketinden uçuş iptalleri …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı.

Adını da sattılar

Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu halka emanet ettiği Atatürk Orman Çiftliği’ndeki ürünlerin taşerona yaptırıldığı ortaya çıktı. Özel firmalardan alınan ürünlere AOÇ logosu basılıyor.