MHP’li Yönter’den dikkat çeken ‘Sedat Peker’ paylaşımı: ‘Her şeyin bir vakti var…’

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den Şaşırtıcı Paylaşım

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım, gündemde oldukça konuşulmaya başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşadığı bilinen ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in görüntülerini alıntılayan MHP’li İzzet Ulvi Yönter, ilginç sözler sarf etti. Yönter, paylaşımında şunları belirtti: “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene. Allah bes, baki heves…”

Sosyal medya kullanıcıları arasında büyük yankı uyandıran İzzet Ulvi Yönter’in paylaşımına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz: Twitter Paylaşımı

Related Posts

Google ambargosu Meclis’te tartışıldı: Muhalefetten Google yetkililerine “Türkiye’de bağımsız gazeteciliği yok ediyorsunuz” eleştirisi

“Tekel durumunuzun dayatmaları ve zorbalığınız var. Haber trafiğinde birinci olan siteler sizin algoritmalarınızdan sonra yok oluyorlar. Trafik düştüğü için Basın İlan Kurumu’ndan gelen kamu ilanları da gidiyor”

Ülkede adalet yok ama sarayları çok

Vatandaşlar operasyonlar, tutuklamaları eleştirip ‘hukuksuzluk’ vurgusu yaparken iktidar 2025’in ilk 3 ayında 9 ayrı adalet sarayı için sözleşme yaptı.

Sedat Peker ve Devlet Bahçeli telefonda görüştü

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in ‘Sedat Peker’ paylaşımlarının ardından Gazeteci Timur Soykan, Devlet Bahçeli ve Peker’in iki kez telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Özgür Özel açıkladı: Ara seçim için CHP’li 22 milletvekili istifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 22 CHP milletvekilinin istifa edeceği ve bu yolla ‘ara seçim’ kararı alınacağına ilişkin iddialara canlı yayında yanıt verdi.

CHP’li Balcı: Muğla halkı cezalandırılıyor

Cumhuriyet Gazetesi Ege Bölge temsilciliğini ziyaret eden CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, merkezi hükümetin ve Cumhurbaşkanı’nın Muğla halkını cezalandırdığını söyledi.

ABD’li üst düzey yetkiliden dikkat çeken açıklama: Tel Aviv’in ateşkese yanaşmazsa bedel ödeyecek

İsrail’in The Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, Gazze’deki İsrailli esirlerin aileleriyle ABD’li yetkililer arasında bir toplantı yapıldı. Toplantıya katılan üst düzey bir ABD’li yetkili, İsrail’in Gazze’de ateşkes ve esir takası anlaşmasının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir