Silahlı saldırı hazırlığındaki 2 zanlı tutuklandı!

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri Şüphelileri Yakaladı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motosikletli Yunus Timleri Amirliği ekipleri, Levent Mahallesi’nde devriye gezerken şüphelendikleri motosikletli 2 kişiye “dur” ihtarında bulundu.

Otomatik Tabanca Bulundu

İhtara uymayan şüpheliler, kaçmaya çalışırken yol kenarına otomatik tabanca attı. Motosiklet sürücüsü B.B. (17) ve arkasındaki M.A. (17), ekipler tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

Zanlılardan M.A’nın üst aramasında tabanca bulundu. Ayrıca ekipler, yol kenarına atılan otomatik tabancayı da ele geçirdi.

Silahlı saldırı hazırlığında oldukları düşünülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.B. ve M.A, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan miting çağrısı

Marmara (Silivri) Cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Beyazıt Mitingine davet çağrısı yapıldı.

Netanyahu: Yemen’e düzenlediğimiz saldırılar İran’a da mesaj

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Husilerin İsrail’e düzenlediği saldırılardan dolayı İran’ı suçlayarak ülkesinin dün ve bugün Yemen’e düzenlediği saldırıların, Husilerin yanı sıra ‘İran’a da mesaj olduğu’ açıklamasını yaptı.

Erdoğan: Kim ne derse desin Türkiye 2002 öncesine göre daha özgür, daha zengin, çok daha serbest bir medya ekosistemine sahip

Erdoğan: Kim ne derse desin Türkiye 2002 öncesine göre daha özgür, daha zengin, çok daha serbest bir medya ekosistemine sahip

Romanya’da istifa eden Başbakan Ciolacu’nun yerine İçişleri Bakanı getirildi

Romanya’da Başbakan Marcel Ciolacu’nun istifası sonrasında geçici başbakanlık görevine Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Catalin Predoiu getirildi. Geçici Cumhurbaşkanı Ilie Bolojan, Ciolacu’nun istifasının ardından Predoiu’yu bu göreve atadı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan GYMNICH’e katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 8 Mayıs’ta Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı (Gymnich) marjında yapılacak oturuma katılacak.

Hurafeleriyle tanınan şahıs: ‘Hz. Muhammed 15 Temmuz’da İstanbul’daydı’

Sosyal medyadaki hurafe paylaşımlarıyla ünlenen Muhammed Mardini isimli şahıs bu kez de “Hz. Muhammed 15 Temmuz’da İstanbul’daydı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir