Ankara’da öğrenciler Seğmenler Parkı’nda buluştu

İBB’ye yönelik operasyonun ardından yargısal sürece tepki gösteren yurttaşlar, ülkenin dört bir yanında meydanları doldurmaya devam ediyor.

Eylemler Ankara’da devam ederken yine ön saflarda yer alanlar üniversite öğrencileri oldu. “Söz bizim, gelecek bizim” sloganı ile buluşan üniversite öğrencileri, “Büyük Üniversite Buluşması” için Seğmenler Parkı’nda toplandı.

Ayrıca protestolar boyunca aldığı tutumlarla sıkça gündem olan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da alanda olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Related Posts

İmamoğlu’ndan ‘Ramazan Gülten’ çağrısı: ‘Bu kötülüğe imza atmayın’

Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu olan İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten’ için çağrıda bulundu. İmamoğlu, “Ramazan’a izin verin, bebeğinin dünyaya gelişine şahitlik etsin. Bu kötülüğe de imza atmayın” dedi.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Elazığ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.