Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’dan Kadir Gecesi Mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi İçin Mesaj Yayımladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi dolayısıyla önemli bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, bu özel geceyi “Bin aydan daha hayırlı gece” olarak nitelendirirken, Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında dualarını eksik etmedi. “Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kadir Gecesi’ne dair düşüncelerini paylaşan Başkan Çolakbayrakdar, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. Kadir Gecesi’nin özel atmosferini ve anlamını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, bu geceye dair dua ve tövbelerin kabul edildiğine dikkat çekti. Ayrıca, Kuran-ı Kerim’in Peygamberimize bu gecede nazil olduğunu hatırlattı.

Başkan Çolakbayrakdar, mesajının devamında şunları belirtti: “Kadir Gecesi, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı, sevgi ve hoşgörünün yayıldığı anlamlı bir gecedir. Bu özel geceyi en içten dileklerimle tebrik ediyor, Yüce Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar’ın Kadir Gecesi mesajı, Kayseri ve çevresindeki insanlar tarafından olumlu karşılandı. Bu anlamlı gecenin, bölgedeki ve tüm İslam Alemi’ndeki insanlar için sevgi ve barış ortamının gelişmesine katkıda bulunmasını temenni eden Başkan Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi’nin herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.

Related Posts

Trump’tan Türkiye ziyareti için yeni açıklama: Putin şartı

ABD Başkanı Trump’ın Özel Temsilcisi Kellogg, “Devlet Başkanı Putin’in (İstanbul’a) gelmesini umuyoruz, o zaman Başkan Trump da orada olacak. Onunla çok iyi bir görüşme olabilir” ifadelerini kullandı.

Antalya açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nin ardından Akdeniz de 3.8 büyüklüğünde depremle sallandı.

Uluslararası havayolu şirketleri İsrail’e uçmama kararlarını uzatıyor

Yemen’deki Husilerin Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirdiği başarılı füze saldırısının ardından İsrail hava sahasına yönelik endişeler sürüyor. Saldırının ardından birçok havayolu şirketinden uçuş iptalleri …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı.

Adını da sattılar

Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu halka emanet ettiği Atatürk Orman Çiftliği’ndeki ürünlerin taşerona yaptırıldığı ortaya çıktı. Özel firmalardan alınan ürünlere AOÇ logosu basılıyor.

Alanya’da arı sokan genç kadın hayatını kaybetti

Antalya’da 20 yaşındaki genç kadın arı sokmasının ardından yaşamını yitirdi.