Kahraman İtfaiyeciler Kurtardıkları Yasaların Yanında

Konya’da Kurtarılanlar, İtfaiye Ekipleriyle Buluştu

Konya’nın merkezinde bulunan Selçuklu ilçesinde çöken 4 katlı Taşoluk Apartmanı’ndan kurtarılan Muhammed, Halid ve Ahmet Cedan, itfaiye ekipleriyle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli İtfaiye Amiri Fatih Büyükoflaz ve İtfaiye Arama Kurtarma Ekip Amiri Çavuş Serkan Balcı, enkaz altından 5 ve 7 saat sonra kurtardıkları Muhammed, Halid ve Ahmet Cedan’ı ziyaret etti.

Kurtarılanlar, hayatlarını kurtaran itfaiye ekiplerini gördüklerinde büyük sevinç yaşadılar.

Enkaz altında geçen diyalog anlarını cep telefonuyla kaydeden Büyükoflaz ve Halid Cedan, duygusal bir kucaklaşma yaşadılar.

Büyükoflaz ve Balcı, Cedan ailesine vefat eden yakınları için başsağlığı diledi.

“Allah onun eliyle bize merhametini gönderdi”

Halid Cedan, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını kurtardığını belirterek, duygularını dile getirdi.

Sevincini ifade eden Cedan, “İlk görüşte onları tanıdım. Allah razı olsun, bize yardım ettiler. Çok şaşırdım, onları beklemiyordum. Bize yardım ettiler. Çok minnettarım. Allah onların sayesinde bize yardım etti.” şeklinde konuştu.

Ahmet Cedan da kurtarılmasına yardım edenlere teşekkür ederek, yaşadığı duyguları paylaştı.

Muhammed Cedan da emek veren itfaiye ekiplerine minnettar olduklarını belirtti.

Büyükoflaz, Ahmet Cedan’ı enkaz altından çıkarmak için büyük çaba harcadıklarını anlatarak, yaşananları detaylarıyla açıkladı.

Balcı ise görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Taşoluk Apartmanı’nın çökmesiyle ilgili yaşanan olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Beşiktaş’ta kriz yaratmıştı, Peters’ın yeni takımı resmen duyuruldu

Beşiktaş’ın transferinden son anda vazgeçtiğini açıkladığı Kyle Walker-Peters’ı yeni takımına imza attı.

Aksaray’da feci olay: 2 yaşındaki bebek balkondan düştü

Aksaray’da 1’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki Haydar bebek yaralandı.

Eski CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık hayatını kaybetti

Eski CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti.

“Hanzala” yeniden Gazze için yola çıkıyor

İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukasını kırmak için girişimler sürüyor. Özgürlük Filosu Koalisyonu’nun yeni gemisi Hanzala’da son hazırlıklar tamamlandı. Geminin İtalya’nın Gallipoli limanından Gazze’ye doğru bugün yola çıkması planlanıyor.

Kuzeydoğu Suriye’de dikkat çeken görüşme: ABD’nin Türkiye Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Barrack, Abdi bir araya geldi

“Birlik zaman geldi”

FETÖ’ye Finansman Sağlayan Kadın Tutuklandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde FETÖ’ye finansman sağladığı gerekçesiyle bir kadın tutuklandı.