Karanfil Group, Bingazi Fuarı’na Destek Verdi

Karanfil Group, Libya’daki Uluslararası Trafik Güvenliği ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı’nda Önemli Bir Rol Oynadı!

Karanfil Group, Bingazi kentinde düzenlenen Uluslararası Trafik Güvenliği ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı’na destek vererek dikkatleri üzerine çekti. Sektörün önde gelen uzmanları ve liderlerini bir araya getiren fuar, Libya İçişleri Bakanlığı, Bingazi Ticaret Odası ve Bingazi Emniyet Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşti.

Libya Ulusal İstikrar Hükümeti Başbakanı Osama Hammad’ın da katıldığı fuara, 11 firmayla birlikte Türkiye’den 40’a yakın yerli ve uluslararası firma yer aldı. Türk firmaları, özellikle trafik alanında sundukları yenilikçi çözümler ve ileri teknolojilerle dikkat çekti.

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, Türkiye’nin trafik güvenliği konusundaki başarılarını tecrübeye bağlayarak, Türkiye’nin 500 bin kilometreyi aşan yol ağı ve artan araç sayısıyla öne çıktığını vurguladı.

Karanfil ayrıca, son 20 yılda yapılan altyapı ve teknoloji yatırımlarının trafik kazalarında yaklaşık yüzde 45’lik azalmayı sağladığını belirtirken, Türkiye’nin insan odaklı yenilikçi çözümler ve kararlılıkla trafik güvenliği başarısını elde ettiğini ifade etti.

Karanfil, Libya’nın istikrar ve kalkınma sürecinde trafik güvenliği alanında bilgi birikimi ve teknolojik çözümlerle katkı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, uluslararası işbirlikleri için önemli bir platform olan fuarın önemine dikkat çekti.

Fuarın teması olan trafik güvenliğinin hem bugünün hem de yarının önemli meselelerinden biri olduğunu vurgulayan Karanfil, güvenlik standartlarını yükseltmek ve uluslararası işbirliklerini genişletmek amacıyla bu tür etkinliklerin büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Hedeflerinin herkes için daha güvenli yollar oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

Related Posts

Bosch marka tost makineleri toplatılıyor: “Hemen fişini çekin” uyarısı

Bosch marka tost makineleri toplatılıyor: “Hemen fişini çekin” uyarısı

Türkiye’nin en büyükleri listesindeki demir çelik devi iflasın pençesinde

Türkiye’nin önde gelen demir çelik üreticilerinden olan ve en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Sıddık Kardeşler Haddecilik finansal darboğaz nedeniyle konkordato ilan etti.

Emekli zammı için tarih belli oldu! AKP’den açıklama geldi! Düzenleme olacak mı?

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yönelik düzenleme beklentisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güler, konunun 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle birlikte …

Ren Nehri’ndeki su seviyesini düşürmesi nakliyeyi zorlaştırıyor

Batı Avrupa’da son dönemde yaşanan sıcak hava dalgasının ardından devam eden kuraklık, Alman ekonomisi için önemli olan Ren Nehri üzerindeki nakliye işlemlerini zorlaştırıyor.

ABD’de tehlike çanları yeniden çaldı: Fed’in favori enflasyon göstergesi mayısta yükseldi

Fed’in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksi 2025 Mayıs ayında yükseldi. Buna göre çekirdek kişisel tüketim harcamaları yıllık bazda yüzde 2,7 iken aylık bazda yüzde 0,2 oldu.

TEB, Dünya KOBİ Günü’nde çek karnesini ücretsiz sunacak

TEB, Dünya KOBİ Günü’nde çek karnesini ücretsiz sunacak