Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Kümesi ikinci haftasında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü müsabakada Fransa’nın Rennes ekibiyle 2-2 berabere kaldı.
İrfan’ın golü VAR’dan döndü
Fenerbahçe’nin 25. dakikada İrfan Can Kahveci’nin ayağından bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Golün akabinde hakem orta sahayı işaret ederken, durum 1 dakika kadar VAR’dan izlendikten sonra gol kararı iptal edildi.
Harika golle grubu canlandırdı
Mücadelenin 60.dakikasında Mert Hakan’ın pasında topla buluşan İrfan Can kusursuz bir gole imza atarak geri dönüşün başrollerinden olmuştu.
Ceza alanı dışından atılan gollerde Ronaldo’yu geçti
Fenerbehçe’nin birinci golünü kaydeden İrfan Can Kahveci, Ekim 2019’dan bu yana Avrupa Kupaları’nda ceza alanı dışından beşinci golünü kaydetti.
Milli futbolcu, Opta datalarına nazaran; Rennes filelerine gönderdiği golle Cristiano Ronaldo’yu geride bırakarak Ekim 2019’dan bu yana Avrupa kupalarının küme ve sonrası kademelerinde ceza alanı dışından en fazla gol atan oyuncu oldu (5).